1/2
Info ▶
 

Comments








Sorry, comments are closed.

The QR Code Garden


RHS Bronze Medal. Chelsea Flower Show 2012.

The groundbreaking QR Code Garden united cutting edge technology and horticulture. It was the first year that smart technology had been utilised at the Chelsea Flower Show and the result was an ambitious and interactive space that delivered a bold visual statement, capturing the public and media’s attention. The focal point of the garden was a large QR (Quick Response) code, created from a wall of vertical planting. The space referenced the formal garden traditions through the use of sharp geometric form and clipped topiary, but was brought into the present day through the engagement with this exciting way of accessing virtual information.


May 1, 2017
Comments (0)
 
 
1/2
Info ▶
 

Comments








Sorry, comments are closed.

The Lifeboat House


Summer 2017

As part of this beautiful Lifeboat house restoration project, we were asked to design the outside courtyard and terrace. Originally built in 1874 and in use until 1930, we wanted to reflect the sites history through our use of materials. To do this we created Corten plant beds to reference the large steel gates that originally stood on the site. These were then filled with shingle similar to that found on Worthing beach.


April 15, 2017
Comments (0)
 
 
1/2
Info ▶
 

Comments








Sorry, comments are closed.

The Infinity Box


July 2017

The mirrored walls of the Infinity Box reflect a spectacular and seemingly endless architectural jungle. Playing with spatial illusion, the clean design multiplies and expands the vista into infinity.

Large oaks that had fallen across the estate have been used to create the striking wooden planters. Tropical plants grown within Borde Hill’s glass houses have been relocated and positioned to complement and draw upon the lofty palms and foliage in the surrounding gardens.

The garden within the Infinity Box is a permanent installation at Borde Hill Gardens, designed by Jade Goto.

 


April 1, 2017
Comments (0)
 
 
1/2
Info ▶
 

Comments








Sorry, comments are closed.

Sneaker Lab


October 2014

Although a departure from our landscape work, we were excited when asked to take on the challenge of designing a new sneaker store. We wanted to create a subtle yet beautifully crafted backdrop on which to display the merchandise and achieved this by using a careful balance of concrete and high quality french oak. We used sharp verticals and horizontals throughout the space, which are gently interrupted with a cluster of hexagonal seating/ display in the centre of the shop.


March 18, 2017
Comments (0)